JAG GER MIG IN I DISKUSSIONEN

april 27th, 2010 by Maggan | Filed under Kändisskap.

Har just suttit och kollat på programmet förkväll (26 april) på TV4 där Kissie var inbjuden. Se hela programmet här.

Mot slutet av programmet var det en diskussion där även Amelia var inbjuden. Hon pratade ner Kissies blogg och framställde sig själv som att hon var redaktör på tidningen Times eller The Economist (fast för kvinnor, med människan etc..).

Men saken är den att Amelia är det absolut sämsta tidningen i Sverige förutom tidningen Hälsa. Hon påstår att det inte finns någon hållbarhet i Kissies blogg och att man måste göra något hållbart. Men i Amelias tidning står det bara skit, Kissies blogg framställs som en bok skriven av en nobelpristagare jämfört med tidningen Amelia. Kissie är ju i varjefall rolig (och det är väl en kvalitét?), medans tidningen Amelia vill man ju bara skjuta sig själv varje gång man läser.

Sen tycker Amelia att är man bara känd för sitt förnamn så är man ingen riktig kändis, kan du Amelias efternamn?

Tags: , ,

7 Responses to “JAG GER MIG IN I DISKUSSIONEN”

 1. Sara-Vide skriver:

  Adamo, eller nåt i den stilen. Jag har tyvärr inte hunnit se klippet, men jag tror att jag håller med dig i ditt debattinlägg. Jag fullkomligt hatar Amelia! Jag hörde hennes resonemang om media och kungafamiljen i det senaste programmet om Kungabröllopet med Ebba von Sydow och jag var efter det i full färd med att leta upp Amelias hemadress och skjuta henne. Dessutom var hon antagligen bara inbjuden till det programmet för att hon är bästis med Ebba (vilket jag kan utröna eftersom jag läst hennes blogg i fem år, fråga mig inte varför, efter att sett de där programmen hatar jag Ebba som in i helvete och jag är ändå rojalist.)

 2. björn skriver:

  jag gillar inte Kissie, men det gör ont i mig, så dålig är Amelia.

 3. sonja skriver:

  jag har inte läst Amelia, jag visste inte ens att det fanns en kvinna som hette så. LIka lite som jag trodde någon kvinna heter ”VeckoRevyn”.

 4. sonja skriver:

  nu har jag sett klippet och jag tror faktiskt att det ligger lite i vad den där Amelia säger. Men jag tycker inte att hon är respektfull.

  Hon tittar typ inte Alexandra i ögonen och pratar om henne som om hon vore en liten docka.

  Men kanske provocerar detta kissie att ta fram nån unik talang?
  Vilket jag å andra sidan tycker hon har. Hennes illustrationer och sätt att få bilder att glittra!

  • Sara-Vide skriver:

   Hennes serier är riktigt bra! De sista tycker jag är fantastiska! Glittret har också sin charm. Något bokförlag borde ge ut en bok med hennes serier i.

Leave a Reply