JAG VILL HA

juli 22nd, 2010 by Maggan | Filed under shopping.

Gud vad jag vill ha dom här skorna! Men jag har verkligen inte råd (fyller 30 i höst så ni vet *host*).

Tags: , , ,

5 Responses to “JAG VILL HA”

 1. Sara-Vide skriver:

  Himla snygga! Schysst att du bloggade lite förresten. Förresten kanske du kan vänta en publikstormning på bloggen i september. I en intervjuv som jag gjorde för tidningen VI häromdagen fick jag fylla i en liten faktaruta, bredvid. I den skulle man skriva hur gammal man var, vilken familj man hade och vad man ”läste”. Eftersom jag inte läst klart en bok på minst ett år så skrev jag att jag läste ”Konstnären Magdalena Nordins blogg, …” och så adressen.

  • Maggan skriver:

   Åh vad bra. Äntligen kommer bloggenombrottet som jag gått och väntat på. Då får du hjälpa mig att välja ut en klänning till Blog Awards 2010. Troligen blir det nåt från Swefox eller Hot Heels.

   • Sara-Vide skriver:

    JAA! Om du får två biljetter till Blogawards vill jag följa med, men antagligen får man väl bara en. Då får jag sitta och kröka ensam och kolla på när den streamas på nätet.

 2. Sara-Vide skriver:

  Förresten. Hann du haffa ett par av de här kalsongerna? http://viktor.cafe.se/adolf-by-adolf-hitler-for-ica-maxi-aw-2010/

Leave a Reply