IDAG FICK JAG MITT STORA GENOMBROTT SOM KONSTNÄR

januari 31st, 2011 by Maggan | Filed under Kändisskap, Konst.

Min målning är med på Kissies blogg. Kolla hennes inlägg här.

Inlägget från min blogg där bilden ursprungligen kommer ifrån hittar ni här.

Tags: , ,

15 Responses to “IDAG FICK JAG MITT STORA GENOMBROTT SOM KONSTNÄR”

 1. Sara-Vide skriver:

  ÄNTLIGEN! Nu ska jag gå och läsa kommentarerna på Kissies inlägg.

 2. frida skriver:

  haha! underbart

 3. Snajd skriver:

  om man googlar på ”kissie målning” är den den första som kommer upp som tredje bild är det en foto på dig då du snackar i telefon.

 4. e skriver:

  varför? bara undrar varför dina föräldrar har den tavlan?
  är det för att dom tycker att hon är vacker?
  är det för att dom ör stora fan av henne?
  är det för att dom hatar henne?
  är bara nyfiken av vilken anledning!

  go kissie!

  • S-V skriver:

   Jag tror att dom gillade målningen för att de tyckte det var en söt tjej på den, men att de inte visste att det var Kissie. Dom vet antagligen inte heller vem Kissie är, hennes målgrupp är ju inte dirket ett tvärsnitt av den svenska befolkningen.

 5. Anneh skriver:

  Är du seriös med din musikvideo? Om du är det, varför har du inte lärt dig engelska?

 6. Ajara skriver:

  Varför Kissies läsare tror att målningen är gjord av en creepy stalker, är ju för att Kissie tjatar hela tiden om hur stalkad hon är, fast hon inte är det. Hon är bara en odräglig skadad unge som är alldeles för självupptagen.

  Innerst inne är hon ju jätteglad för att någon har bemödat sig att måla av henne, så smickrad är hon att hon har lagt ut målningen i sin blogg.

  Ska bli intressant att se om hon mognar en dag eller fortsätter att vara så fruktansvärt barnslig som hon är.

  För övrigt har du förskönat henne tycker jag, men det var ju snällt i och för sig:)

 7. teresa skriver:

  jag visste att mitt slentrianläsande av bloggar skulle ge mig något en dag! hah. Hade glömt bokbål tom. Dumt av mig! Ps visst var det du som hade en föreläsning på konstskolan (abf umeå) för ca 2 år sen? Den var ju fö så sjukt bra. Tack två år för sent. mvh en som kommer sova gott nu. (ps2. bra att tavlan är ”omålad” )

Leave a Reply