AVGÅNGSUTSTÄLLNING UMEÅ KONSTHÖGSKOLA 2011

maj 7th, 2011 by Maggan | Filed under Konst.

Var och kollade på avgångsutställningen för Umeå konsthögskola idag. Jag får alltid jättemycket ångest när jag går på såna, jag tänker bara på hur ambitiöst och satsat allting är och vet att om några månader kommer ingen bry sig ett skit om dom. Allt dom har gjort kommer bara stå i ett förråd och ta plats.

Fanns en del kul. Jag gillade den här, det var nåt slags mörkt rum som man gick in i och sen var det en självlysade 3D-effekt därinne. Det såg ut som ett omslag för illustrerad vetenskap från år 1991.

Det verkade vara gjort av trådar som dom sedan belyste med UV-ljus.

Utställningen är på Bildmuséet i Umeå, jag kan rekommendera att gå och kolla på den.

Tags: , , , ,

One Response to “AVGÅNGSUTSTÄLLNING UMEÅ KONSTHÖGSKOLA 2011”

  1. Aja skriver:

    Det som gör mig mest illa berörd med elevutställningar är hur hjärntvättade de små liven är och det pratar ingen om.

Leave a Reply