PERFORMANCEFESTIVAL DAG 2

maj 12th, 2011 by Maggan | Filed under Konst.

Performancefestivalen MADE pågår i Umeå just nu, ni som har råd och tid tycker jag ska gå dit. Det verkar vara en del bra. Men för er som inte har möjlighet att gå så har jag anordnat en performancefestival här på bloggen. Vi börjar dagens program med att presentera en cool performancegrej av konstnären Klisterpeter.

Han är en gatukonstnär som varit verksam under 2000-talets början och är bl a känd för sina rådjur.

Mellan 2003 och 2008 gick han fri konst på Konstfack, samtidigt som jag gick där. Under den tiden gjorde han en hel del uppmärksammade verk. T ex byggde han en stuga mellan två motorvägar. När han slutade skolan sa han att han aldrig mer skulle göra konst och det blev helt tyst från honom.

Men sen fyra år senare hittar jag den här på youtube!!

[http://www.youtube.com/watch?v=EE9kCWX_Tzg]

Tags: , , ,

One Response to “PERFORMANCEFESTIVAL DAG 2”

  1. S-V skriver:

    Så jävla rolig!!!

Leave a Reply