OUTFIT TILL PÅ LÖRDAG

maj 12th, 2011 by Maggan | Filed under Dagens outfit, Min musikkarriär.

På lördag 14 maj har du chansen att festa med en riktig popstjärna. Då anordnar jag nämligen en fest för att fira att liveframträdandet med hitlåten Who I Am äntligen släpps på nätet. Festen är på Ålidhem, kom dit! Det börjar klockan 18.00. Maila skrivtyp@hotmail.com om du inte har adressen.

Tags: , , ,

3 Responses to “OUTFIT TILL PÅ LÖRDAG”

  1. S-V skriver:

    HA HA HA HA HA!!! BÄSTA INLÄGGET EVER.

  2. Snällaförsvinn skriver:

    Alltså när FAN tänkte du lägga ner? 30-40+ kvinna som inte förstått att hon ser ut som en påse skridskor och inte har en karriär inom något. Kan du snälla växa upp? ”FY FAN VAD FULL JAG BLEV IGÅR” inlägg etc, tror du seriöst att du är 14bast och är fjortis fortfarande? Nej, du ser ut som en påse mjöl och din röst är den mest pinsamma jag någonsin hört, kul att ha en video på youtube som har ett stort antal procent mer ogilla än gilla? hahahaha, världens fånigaste kvinna.

  3. Snällaskrivmer skriver:

    Det är sådana som snällaförsvinn som gör den här bloggen till en hit!

Leave a Reply