ÄNTLIGEN HÄR!

juli 10th, 2011 by Maggan | Filed under Kändisskap.

Något senare än beräknat men nu är den äntligen släppt! I oktober förra året medverkade jag i en musikvideo med det kända bandet Nationalhjältarna. Det var typ 10 minusgrader och själva inspelningen höll på en hel dag. Men det är det värt, det gäller att synas överallt om man ska bli framgångsrik!

[http://www.youtube.com/watch?v=ewukNWnDtpw]

Tags: , , , , , ,

15 Responses to “ÄNTLIGEN HÄR!”

  1. Snajd skriver:

    Du va ju assnygg!

  2. sonja skriver:

    så klart tycker jag sångaren är jättesöt pga han har hy som en tvååring och inte kan sjunga *blir jättetänd på sånt*

  3. sonja skriver:

    detta är sagt halvt på skämt, halvt på allvar.

  4. Aja skriver:

    ”Det är musikerna som är dom värsta” sa en tjej till mig en gång. Kan så vara, men dom står i alla fall inte bara där och väntar på att bli uppraggade utan dom kliver fram med bestämda kliv och slickar en i ansiktet när dom vill få kontakt.

    Men skämt åsido och till videon och låten: alltså det här kan bli något! Tänk på alla BDs fans. Dom kommer bli som galna av den där!

    • sonja skriver:

      Jag har mest dejtat musiker och de har aldrig kommit fram och slickat mig i ansiktet. Iofs har det inte varit riktiga musiker, som gjort så här häftiga videor.

  5. josef skriver:

    Räcker med att bära runt på ett gitarrfodral för att få horder av kvinnor runt sig. Förstår inte hur ni resonerar ”om jag blir tillsammans med den här tuffa musikern så blir jag själv tuff utan någon större uppoffring”. Samma grejs om tjejer som säger ”jag ska gifta mig rikt”. Hur många gånger har man hört killar säga detta?

    Gör något åt situationen själv istället för att parasitera på killar hela tiden!

    • Maggan skriver:

      När man börjar jobba på sitt kvinnojobb så pratas det bara om pojkvänner. Och då måste han spela i band för att man inte ska bli utfryst.

    • sanna skriver:

      ja, det räcker med ett gitarrfodral. det finns olika sorter: mjukt och hårt gitarrfodral. jag föredrar hårt.

    • Aja skriver:

      Det ligger absolut något i det du säger. Men glöm inte att det finns manliga groupies också, jag vet en kille som är inne på sin tredje kända tjej nu.

  6. Aja skriver:

    Sen kanske man bara vill ha en kille som skapar något. För att man själv skapar, inte konstigare än så. Man behöver inte göra kvinnor till offer precis hela tiden!

    • josef skriver:

      Typ en kille som skapar typ datorprogram? Nähä, det duger visst inte.

      Det där med gitarrfodral är faktiskt hämtat från verkligheten. Har en kompis som satt och väntade på flyget med sin gitarr i gitarrfodral. Tog inte lång tid innan det kom en randomtjej och började prata. Enkelt, om än lite otympligt sätt att ragga på!

      • Aja skriver:

        Allt är Elivs fel. Det var han som började jucka på scenen! Skoja.

        Jag tycker inte du skall dra alla tjejer över en kam sådär. Klart det finns massor av kvinnor som vill ha datakillar. Såna som tänder på gitarrväskor är väl bara omogna. Skit i dom.

Leave a Reply