FOTOALBUM

juli 24th, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Var hos mina föräldrar, jag passade på att rota i deras gamla fotoalbum. 90% av bilderna bestod av olika personer på längdskidor.

Det här är från 1939.

Tags: , , ,

3 Responses to “FOTOALBUM”

 1. Aja skriver:

  Längdskidåkning är en sån jävla fin motionsform. Fattar inte att man kunde hata det så mycket på sk friluftsdagar i skolan. En friluftsdag kom en lärare ut till min by för att åka skidor med mig. Hon tyckte det var härligt och ville åka och åka och jag åkte efter och tyckte det var pest. Så efter det skrev jag en dikt om det:

  backe upp och backe ner
  detta förbannade skidspår är allt jag ser
  förutom lärarens bak stor och bred
  plus en tall som står på sned
  det luktar svett och tårna svider
  Kärringen skiter i att jag lider
  när jag ett slut på detta helvete ser
  ställer jag mig aldrig på ett par skidor mer

Leave a Reply