UPPLAGA KLAR

augusti 23rd, 2011 by Maggan | Filed under Min musikkarriär, Vernissage.

Jag ska medverka i en utställning/event som heter Copy Café. Mer info om vad det är kommer snart. Men hursomhelst så ska jag släppa remixspår så att alla som vill kan göra remixer av hitlåten Who I Am. Ljudfilerna kommer att finnas att ladda ner, men den som vill ha en fysisk produkt i form av en CD-skiva med ett snyggt omslag så finns det att få tag i på Copy Café.

Håller du på med musik? Då tycker jag att du ska knåpa ihop en remix, för jag planerar att släppa en remixskiva såsmåningom.

Här ser ni dom olika ljudspåren som följer med.

Tags: , , ,

4 Responses to “UPPLAGA KLAR”

  1. S-V skriver:

    Skitsnyggt!!

  2. jadå skriver:

    Hej, var kan man skaffa skivan om man vill mixa ?

Leave a Reply