I AM BACK

december 7th, 2011 by Maggan | Filed under inredning.

Nu har jag börjat blogga igen, har haft en bloggkris och behövde en paus. Men jag ska inte sluta. Funderar på att byta inriktning från modeblogg till inredningsblogg. Vad tycker ni om det? Konst är ju också inredning, det hänger man ju på väggen ovanför divansoffan. Vad är konst? Jo, det är inredning – läs den här bloggen! Bra slogan eller hur?

Jag ska få nytt golv i min killes lägenhet, så jag har varit och hämtat golvprover. Dom här får jag välja mellan. Jag tyckte alla var fula. Men så kom jag på att kolla under det befintliga golvet och där hittade jag en jättesnygg linoliummatta.

Här har jag börjat riva upp golvet.

Så ut med det nya och in med det gamla.

Min kille tyckte att golvet var fult och skabbigt. Det var trasigt lite här och där och var ränder där tejp hade suttit. Vissa ställen var golvet trasigt och det stack upp glasfiberväv som jag fick in i huden. Sen såg jag att jag kollat fel i besiktningen, det var i det andra sovrummet som vi får byta golv, här inne ska det bytas först 2014.

Fördelen med att vara särbo är att man kan åka därifrån när allt blir jobbigt.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “I AM BACK”

 1. S-V skriver:

  Hahahahaha!!

 2. ingela skriver:

  Du får jobbet.

 3. Sara FE skriver:

  Hahaha, det där med särbo låter vettigt.

 4. Briatina skriver:

  Vilken härlig utmaning!
  Det är inte lätt att få det fint, när man bara kan välja fult, men du om någon kommer att klara det!

Leave a Reply