DET FINNS INGA FULA KLÄDER, BARA FULA VÄDER

februari 3rd, 2012 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Den här outfiten hade jag på mig idag när jag cyklade till jobbet. Det var väldigt kallt idag, trots att jag hade yllesockar i samt den här extraförstärkningen på skorna så hjälpte det inte mot att förfrysa tårna.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “DET FINNS INGA FULA KLÄDER, BARA FULA VÄDER”

  1. Aja skriver:

    Inte kan du gå i gympaskor, det är ju skitkallt norröver nu! Morsan och farsan var typ rädda för att åka och handla idag för om de skulle bli stående med bilen kunde de frysa ihjäl. Minns inte om morsan sa det var 37 minus eller 42 minus där uppe. Vi konstaterade att vi lever i ”den yttersta tiden”.

  2. Snajd skriver:

    jag hade två dunjackor på och frös ändå. tänker inte gå ut igen.

Leave a Reply