BOKOMSLAG

mars 6th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse, Konst.

Håller på med ett bokomslag till en ny bokbålsbok. Det går bra tror jag. Nu är jag ledig nu en hel månad och det är bra. Jag kommer inte att blogga varje dag om jag inte känner för det. Jag måste koncentrera mig på att producera i första hand. Ska försöka dra ner på internet allmänt. Hinner inte med allt som jag skulle vilja göra, typ måla fler såna här målningar.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “BOKOMSLAG”

  1. Aja skriver:

    Fin! Exakt, skit i allt och bara producera eller som en flummig lärare på en förberedande konstskola sa en gång: ”gör det, det är där KÄLLAN finns!”

  2. S-V skriver:

    Åh gud vilken bra! Till vilken bok? Jag har också dragit ner på surfningen, nuförtiden får jag bara läsa din blogg, facebooka, betala räkningar och läsa mail på internet.

Leave a Reply