HITTELÖN UTLYSES!

mars 8th, 2012 by Maggan | Filed under Arbete.

Jag håller som sagt på med ett omslag till Lili von Wallensteins kommande storsäljande bok Elagabalus juveler. Omslaget kommer bli skitsnyggt, problemet är bara att jag inte hittar den bild på Hermann Göring som jag är ute efter. Den finns bara som lågupplöst. Idag har jag lusläst hela magasinet på Universitetsbiblioteket i jakt på den bilden.

Jag har läst igenom varenda bok som kan tänkas ha med Göring att göra.

Den här bilden som jag söker febrilt efter. Snälla partivänner, har ni sett den bilden i något sammanhang? Typ nån memoar eller dylikt. Den som kan ge svar kommer att belönas med ett signerat ex av den nya boken som ska ges ut inom kort.

Tags: , , , , ,

5 Responses to “HITTELÖN UTLYSES!”

 1. josef skriver:

  jävlar vilka manliga händer!

 2. S-V skriver:

  Ego Woman, hahaha!

 3. S-V skriver:

  Jag önskar att jag hade kunnat ge dig den, jag känner mig som en dålig partikamrat.

 4. Carin Göring skriver:

  Jag _tror_ att den går att finna i David Irvings bok: Göring: en biografi. Nordiska förlaget. Lycka till!

Leave a Reply