UR MIN KONSTSAMLING DEL 3

april 20th, 2012 by Maggan | Filed under Kändisskap, Konst.

Jag äger faktiskt en del samtidskonst också. Som ni kanske vet har det blivit lite uppståndelse över en tårta som serverades till kulturministern på Moderna Museet.

Tårtan eller snarare konstverket är gjort av Makode Linde.

Makode gick på Konstfack samtidigt som mig när han gick på skolan så gjorde han och några fler en utställning som hette Hotell Fuckit. Dom hade ställt in en massa våningssängar i ett galleri som man kunde hyra, som ett hotell. Folk bodde där i en hel vecka och söp och och hade sex. Jag hörde nåt rykte om att en gallerist gått runt på festen utan byxor och trosor. Efter utställningen var över tog jag en av madrasserna från galleriet i min ägo. Inatt lät jag min kompis sova på den.

Makode har blivit känd internationellt så därför tänkte jag passa på att aktionera ut den här madrassen från utställningen Hotell Fuckit till högstbjudande.

Tags: , , , ,

2 Responses to “UR MIN KONSTSAMLING DEL 3”

  1. Snajd skriver:

    Åh nej och den där madrassen har jag sovit på.

  2. S-V skriver:

    Fy fan vad man låg den där veckan

Leave a Reply