VERNISSAGE IDAG

april 27th, 2012 by Maggan | Filed under Vernissage.

Var på galleri Verkligheten i Umeå. Det var nån konstnär från Riga. Jag åt upp alla chips dom hade där det var gott.

Det fanns även en bok där jag vet inte om det är samma konstnär, men den var väldigt bra i varje fall.

Sen lyxade jag till och tog buss hem. Det är bra att dom skrivit vart utgången är ifall man har svårt att hitta ut ur bussen. Jag var på väg hem så såg jag sångaren i Barbados genom ett fönster. Jag försökte fota men mitt batteri dog.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “VERNISSAGE IDAG”

  1. S-V skriver:

    Wowowow! Så fruktansvärt snygg Lillen är!
    Snygg tron också, vem har gjort den?

    • S-V skriver:

      Nej jag skrev på fel inlägg. Det där skulle jag ju skriva på inlägget om Textmässan. På det här skulle jag skriva att det var jävligt kul det där med utgången på bussen och att den där boken ser helt jävla sjuk ut.

Leave a Reply