11 FRÅGOR

maj 8th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse.

Var inne på Kakans blogg och där fanns det en massa frågor som hon svarat på och sen har hon hittat på egna frågor som man som bloggare kan svara på i sin tur. Jag har plockat lite frågor både som hon svarat på och frågor hon kommit på efter eget tycke och smak:

1. Berätta om din första kyss
Jag var på besök hos några kompisar utanför Övik och sen fick dom reda på att jag aldrig hade kysst nån och sa ”vaaaa har du aldrig kysst nån??!! Då måste du göra det nu!!!” och sen tvingade dom mig att kyssa en kille som var där.

2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?
Allt du gör nu kommer du vara glad för om 15 år. Det var roligt när du målade upp ett stort haschlöv på en vägg i källaren på din högstadieskola. En annan sak som var roligt var när du gick ut på natten och målade om en friggebod till en annan färg.

3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?
Har människan varit på mars än? Hur var det? Jag vill veta allt!

4. Berätta om din bästa kroppsdel
Mina ben och min rygg, dom är sjukt starka. Jag kan knäböja 60 kg och marklyfta 85 kg (jag har filmbevis!).

5. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?
Min mamma är maskodlare och min farsa jobbar med hydraulik.

6. Vad ska du göra i sommar?
Träna och dricka kaffe.

7. Vilken musik lyssnade du på i mellanstadiet?
I början av 90-talet så fanns inte MTV, så därför var höjdpunkten på året Eurovisonsfestivalen. Vi spelade in det på VHS och sen kollade man på den i ett helt år till nästa gång den sändes. Min favorit var den från 1991, särskilt Jugoslaviens bidrag:

8. Vilket är ditt drömjobb?
Ett lökigt jobb med mycket helgOB där man får jobba heldagar och inte typ 4 timmar här och 4 timmar där. 4-timmarspass är värdelöst det borde förbjudas.

9. Brukar du knarka?
Nej men en gång när jag stukat foten så åt jag en tradolan. Jag kände mig inte hög och blev besviken.

10. Har du satt dig in i countrymusiken än?
Jag brukar lyssna på David Allan Coe och Alan Jackson dom är bra.

11. Ge ett allmänt asbra tips!
Om du är less på att jobba på ditt jobb så kan man starta ett företag för då har man rätt till tjänstledighet och kan komma tillbaks sen när man vill. Istället för att gå ner i halvtid så kan man jobba ett halvår och sen vara helt ledig i 6 månader, fatta vad skönt!

Okej här är mina 11 frågor, besvara dom och länka till era svar i kommentarsfältet!

1. Vad har du på dig?
2. Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom?
3. Hur ofta lyssnar du på kommersiell radio? Jag vill ha ett ÄRLIGT svar!
4. Vilket är ditt sjukaste plagg du har i din garderob/vind/källare? Lägg upp en bild.
5. Vilket är ditt sämsta jobb du har haft? Namnge gärna.
6. Vilken låt är du bäst på att dansa till?
7. Har du blivit dömd för något brott någon gång och så fall för vad?
8. Har du rymt hemifrån någon gång?
9. Vem är Sveriges sämsta manliga konstnär?
10. Var bor du helst, rangordna: Flemmingsberg med ett gångavstånd till pendeltåget på 15-20 minuter, enplansvilla i Bjurholm, eller i inneboende med egen ingång i en möblerad källare i en villaförort?
11. Vilket år hade du din höjdpunkt i livet och kommer att fastna i mentalt och stilmässigt i när du fyllt 40?

Tags: , , ,

20 Responses to “11 FRÅGOR”

 1. S-V skriver:

  Jag har ju ingen blogg, men jag har ju ett behov av sånt här så jag svarar ju ändå.

  1. Vad har du på dig?
  En T-shirt som det står MEXICO CITY POCO LOCO SC 1986 och svarta trosor som luktar hav (är i Mexico).
  2. Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom?
  Om jag blir inbjuden till den långa föreställningen, och framförallt om nån orkar lyssna, kan jag berätta om Tess – marsvinet som nu uppstoppat bor i Gerlesborgsskolans stillebenskåp, råttan Macintosch som en dag inte ville smaka prinskorv etc etc.
  3. Hur ofta lyssnar du på kommersiell radio? Jag vill ha ett ÄRLIGT svar!
  Varför skulle man ljuga? Jag får sällan in frekvensen, den är svag där jag bor. Men en gång i veckan kanske.
  4. Vilket är ditt sjukaste plagg du har i din garderob/vind/källare? Lägg upp en bild.
  Okej, mailar en bild sen.
  5. Vilket är ditt sämsta jobb du har haft? Namnge gärna.
  Som hora på High Chaparral.
  6. Vilken låt är du bäst på att dansa till?
  Fråga stjärnorna om när med Cajsa Stina Åkerström.
  7. Har du blivit dömd för något brott någon gång och så fall för vad?
  Trafikbrott och fyllebrott, fast för det senaste blev man inte dömd då fick man sitta i fängelse på en gång, fyllecell kallades det.
  8. Har du rymt hemifrån någon gång?
  Ja massa gånger, det var ju det man levde för.
  9. Vem är Sveriges sämsta manliga konstnär?
  Sveriges sämsta konstnär är … öh, i vilken liga snackar vi?
  10. Var bor du helst, rangordna: Flemmingsberg med ett gångavstånd till pendeltåget på 15-20 minuter, enplansvilla i Bjurholm, eller i inneboende med egen ingång i en möblerad källare i en villaförort?
  1; enplansvilla, Flemingsberg, inneboende
  11. Vilket år hade du din höjdpunkt i livet och kommer att fastna i mentalt och stilmässigt i när du fyllt 40?
  Det året jag fick ligga mest.

 2. Aeli skriver:

  bra frågor

 3. Bea skriver:

  Jag tog de frågor som du svarade på för de var mest som en utmaning för mig!

 4. Aja skriver:

  1. Vad har du på dig? Svarta långkalsoner, strumpr med hål i, randig t-shirt med pestofläck upptill.
  2. Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom? En undulat, Putte, som tragiskt blev uppäten av katt. Avdankad travshäst: Jessie. Vi räddande henne från slakt genom att köpa henne och sålde henne sedan till bonde som gav henne till dottern och när hon tröttnade på Jessie skickades hon till, just det, slakt.
  3. Hur ofta lyssnar du på kommersiell radio? Jag vill ha ett ÄRLIGT svar!
  Det händer jag gör det när jag jobbar i hemtjänsten, på P3 spelar de ibland ny spännande musik, men sedan jag fått smartphone lyssnar jag bara på spotify. Sist jag lyssnade på P3 var när jag städade och satte på dokumentären om Billy Butt från P3-s sändningsarkiv.
  4. Vilket är ditt sjukaste plagg du har i din garderob/vind/källare? Lägg upp en bild. Det är en hemsydd folkdräkts liknande sjuttiotalsklänning med mycket utsvängda ärmar och storblommig tyg som jag en gång köpt för 20 spänn.
  5. Vilket är ditt sämsta jobb du har haft? Namnge gärna. Det var på ett ställe där de föder upp försöksråttor. Jag var ung och dum och trodde det skulle vara kul att sommarjobba som ”djurskötare”. Minns inte vad stället hette men det låg utanför Sollentuna. Jag fick vara iklädd en vit helkroppsmundering och väga råttor hela dagarna som lades i lådor och skickades till läkemedelsföretag bland annat. Ung och dum som sagt.
  6. Vilken låt är du bäst på att dansa till? Egyptian Reggae-The Modern lovers & Jonathan Richman
  7. Har du blivit dömd för något brott någon gång och så fall för vad? Nej, otroligt nog så har jag inte blivit det.
  8. Har du rymt hemifrån någon gång? Japp, men bara innan sex års ålder och jag kom bara till grannen då.
  9. Vem är Sveriges sämsta manliga konstnär? Det finns så många att det är omöjligt att välja en.
  10. Var bor du helst, rangordna: Flemmingsberg med ett gångavstånd till pendeltåget på 15-20 minuter, enplansvilla i Bjurholm, eller i inneboende med egen ingång i en möblerad källare i en villaförort? Jag tar Bjurholm, för där har jag aldrig varit.
  11. Vilket år hade du din höjdpunkt i livet och kommer att fastna i mentalt och stilmässigt i när du fyllt 40? Min höjdpunkt i livet kommer inte att komma innan 40 så jag får säga pass på den.

  • Snajd skriver:

   Om du hade varit i Bjurholm så hade det varit ditt första val. De har tex en älgfarm där.

   • Aja skriver:

    Nä nu luras du. Älgar behöver väl inte uppfödas, dom fortplantar sig ju så fint på egen hand. Sen behövs det ju inte så många älgar som försöksråttor. Älgar finns det väl snarare för många av eftersom de måste avskjutas varje år.

 5. Snajd skriver:

  1. Vad har du på dig?
  Mjukisar

  2. Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom?
  Ja en katt. Den var vild så det blev ohållbart så vi avlivade den.

  3. Hur ofta lyssnar du på kommersiell radio? Jag vill ha ett ÄRLIGT svar!
  Ca fem gånger om året, då jag solar solarium och ibland då jag åker taxi eller buss.

  4. Vilket är ditt sjukaste plagg du har i din garderob/vind/källare? Lägg upp en bild.

  Jag har en 90-tals flum klänning med saturnusar på.

  5. Vilket är ditt sämsta jobb du har haft? Namnge gärna.
  Hemtjänsten. Det luktade så sjukt illa hos gamlingarna att jag klarade det inte.

  6. Vilken låt är du bäst på att dansa till?
  N.E.R.D Hypnotize you.

  7. Har du blivit dömd för något brott någon gång och så fall för vad?
  Nej.

  8. Har du rymt hemifrån någon gång?
  Jag rymde in till toaletten med ett packe korvbröd en gång. Låste dörren och sa att jag skulle stanna där inne för alltid.

  9. Vem är Sveriges sämsta manliga konstnär?
  Har inte ens ödslat tid på att lära mig vad de heter.

  Känner bara till tre konstnärer som är värd att veta namnet på. Maggan, Sara Vide och Iris Smeds

  10. Var bor du helst, rangordna: Flemmingsberg med ett gångavstånd till pendeltåget på 15-20 minuter, enplansvilla i Bjurholm, eller i inneboende med egen ingång i en möblerad källare i en villaförort?
  -Enplansvilla i Bjurholm
  -Flemmingsberg
  -Inneboende

  11. Vilket år hade du din höjdpunkt i livet och kommer att fastna i mentalt och stilmässigt i när du fyllt 40?

  2005

  • Aja skriver:

   Gamlingarna är säkert mycket tacksamma att hemtjänsten var ditt sämsta jobb. Bitchmänniskor med din inställning har ingenting där att göra nämligen. Låt oss hoppas att du själv mular innan du börjar stinka.

   • Aja skriver:

    Låt mig gissa: det var mitt sommarjobb med försöksdjur som fick djurrättsaktivisten i dig att vakna till liv? Jag gillar inte att fösöksdjur måste finnas, men nu skickades de här stackars råttorna till ställen där man forskar fram medicin som kan rädda människoliv. Du bryr dig alltså mer om små vita råttor än gamlingar?

   • Maggan skriver:

    Säg det till regeringen som tycker att alla ska vara beredda att ta vilket jobb som helst.

    • Aja skriver:

     Vi har en riktig skitregering, men den har inget med den här diskussionen att göra. Damen här ovan hade ingen anledning att håna mitt inlägg där man ju sanningsenligt fylla i ditt lilla frågeformulär.

     Den sura verkligheten är att folk som utbilat sig till konstnärer måste knega med annat jobb vid sidan av, om de inte blivit supererkända. Vissa tycker hemtjänst är helt ok, andra tycker gamlingar luktar illa och då får man väl hitta ett kneg som passar bättre.

  • Maggan skriver:

   Kan man få låna den där 90-talsklänningen? Den lät snygg.

 6. Michis skriver:

  Äg Brazil! Svarade på dina frågor ^^

 7. Sonja skriver:

  Jag hade tänkt svara på frågorna men upptäckte att jag svarat på nästan alla redan!

Leave a Reply