APROPÅ KONST

maj 13th, 2012 by Maggan | Filed under Konst.

Jag såg att Hejsonja hade poserat vid ett konstverk på sin blogg. Jag svarar på hennes konstinlägg med den här bilden. Det är från en gallerirunda i Stockholm på Hudiksvallsgatan Sveriges främsta gallerier ligger.

Tags: , , , ,

2 Responses to “APROPÅ KONST”

  1. Sonja skriver:

    en gång när jag åt hos en kompis såg jag att hans mamma lagt en liknande träklabb mitt på köksbordet. Jag har tänkt på den träklabben så otroligt många gånger efter det. Att den låg på bordet, att hon lagt den där för att göra fint. Och att det fungerade.

    Vet inte hur många gånger jag berättat för folk om träklabben. Det var en sån där sågad träklabb du vet, men med bark kvar på ovansidan. Vet du vilken typ av träklabb jag menar?

    • Maggan skriver:

      Kanske, nu måste jag berätta en anekdot. En jag känner eldade upp en stor stock hos en kompis en gång för att han frös, dagen efter fick han veta att det var kompisens mammas drivvedskonstverk.

Leave a Reply